< Tilbage

En nærmest lykkelig formand27-10-2018 - 13:21

Status fra en glad formand. :-) 

En nærmest lykkelig formand stod op her til morgen.
 

I går indviede vi vores fine nye ridehus bunde lavet af RIDEBANE.DK i hal A og B med et stort C-stævne i spring.  De er super gode, at ride dressur i, men nu skal de stå deres prøve med over 600 starter gennem denne weekend – og jeg har intet hørt om problemer, og tro mig det var sket hvis ikke…….

 

Sekretariatet kører med stævneudvalget ved roret, og de er nogle seje damer der ikke står tilbage. Louise er udlånt til DSP i weekenden, men så træder andre til, det er storslået. Jacqueline trådte til og åbnede sekretariatet, vi er da så heldige lige nu med 3 super dejlige beriderelever. Jeg tror, det kører fantastisk, jeg ved ikke bedre, og tro mig, sådan ville det ikke være, hvis ikke…….

 

Cafeteriaet har som sædvanligt styr på tingene, og ved det bliver en travl weekend med mange folk der skal betjenes.

Det bliver en hård weekend for den faste stab, men det kommer til at gå, det ved jeg. Og ellers…..

 

Vi har satset stort. Fået penge i kassen til, at lave disse baner nok i virkeligheden et år for tidligt. Men med fondsansøgninger til Elsasfonden, der gav til elevheste til Ride fysioterapien, og elevskolen både her og på Annebergvej. Senest modtog vi en check fra Spar Nord fonden i tirsdags på 30.000 kr. til ny lift i Ridefysioterapien.

 

Begge fonde sendte Per Boe Larsen ansøgninger til, og qua dette har vi fået frigivet midler til bunde og de andre projekter i køkkenet osv.
 

Så hvis I spørger mig, så går det godt, i hvert fald lige nu.

Om lidt skal jeg speake i spring, det har jeg ikke gjort i mange år, og syntes det ser rodet og vildt ud. Det kommer til at gå, og hvis ikke…… Kommer I til at høre det!

 

Venlig hilsen

Lone Hecter
Formand i SAO

 

 

< Tilbage