< Tilbage

Ny bestyrelses-formand i SAO 28-10-2021 - 19:33

Hilsen fra den nye formand.

Bedre sent end aldrig.......


Så er første bestyrelsesmøde overstået, og der er stadig meget at løse og sætte sig ind i. Men jeg har de rette side kammerater der er klar til at hjælpe. Så jeg er fortrøstningsfuld.


Først vil jeg gerne sige tak til jer alle for valget som formand.


Til jer der ikke kender mig, hedder jeg Jette C. Pedersen. Jeg har haft hest på Finstrupgaard siden 1988, været med i diverse udvalg gennem tiden, nu cafeteriemedhjælper og formand.
 

Privat arbejder jeg som sygeplejerske på Ålborg Sygehus. Jeg er gift med Jacob og vi har sammen 3 piger Mille, Marie og Malou. De to ældste piger er eliteløbere i Ålborg Atletik klub, den yngste Malou er hestepige og har part på elevhesten Natalie. Jeg selv har dressurhesten "røde", som jeg forsøger at ride dagligt.


Som i kan se er der nok at tage sig til med mand, 3 børn, hest og skiftende arbejdstider. Derfor vil jeg heller ikke være tilgængelig døgnets 24 timer på tlf., sms eller mail. Jeg kommenterer ikke på facebook opslag og behandler dem ikke. Hvis det er noget bestyrelsen og undertegnede skal tage sig af, skal det ske personligt eller på tlf/mail. Jeg vil en gang om ugen være på kontoret, hvor jeg vil tage mig af de fleste ting. Dermed ikke sagt, at jeg ikke er tilgængelig. Jeg har jo min daglige gang på rideskolen.


Der er allerede fuld gang i efterårets aktiviteter. Vi har lige afsluttet et velafviklet springstævne, hvor frivillige hjælpere knoklede som sædvanligt. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre.

 

Det næste der skal ske er Elevstævne d. 21/11-21. Her vil der også være en privat klasse hvor man kan afprøve et dressurprogram efter eget ønske og få bedømmelse. Samtidig vil der være mulighed for at sælge eller købe brugt rideudstyr under stævnet.

 

Og så inden året er omme har vi lige to Jyske Mesterskaber som skal afvikles.

 

Vi skal nok få noget at bruge tiden til......

 

Venlig Hilsen

Jette C. Pedersen, Bestyrelsesformand

< Tilbage