< Tilbage

Så går vi i gang igen 30-04-2021 - 10:08

Så sadler vi ponyerne - kommer ud i det gode vejr, og nyder vi starter op i elevskolen igen. Den 6. maj starter alle elevhold op igen og vi må ride inde og ude, høj som lav.

Så sadler vi ponyerne - kommer ud i det gode vejr, og nyder vi starter op i elevskolen igen.

Den 6. maj starter alle elevhold op igen og vi må ride inde og ude, høj som lav.

 

Åhh det har været en lang drøj omgang, og set ud fra det perspektiv, at vi skulle lukke al indendørs idræt ned, ja så ramte det vores fælles passion nemlig ridning.

 

Så kunne man tænke: Jamen kunne vi ikke bare ride ude, da man måtte det? Nej, det var ikke en mulighed. Vi er en forening og derfor gælder det, at vi åbner når alle kan komme i gang igen, og da det ikke er en mulighed, at undervise et nybegynder hold ude i vindstyrke 10, og for at sikre vores undervisere ikke bliver gamle og gigtsvage før tid, kan de heller ikke stå ude i 6 timer og undervise i al slags vejr.

 

Men nu er det nu, så se lige om ridebukserne passer eller I skal en tur omkring Linsmark eller Horze efter et par nye, jeg har hørt om nogen, der har taget lidt på den seneste tid.

 

Springholdene starter også op fra mandag den 10. maj og maj er jo betalingsfri for alle idet vi lukkede ned midt i en mdr. sidst.

 

Kig op! Se de flotte renoveringer

Når I nu træder ind på jorderne omkring den fine gård, så kig lidt op og se på taget på staldbygningerne og taget på hal B. DET ER NYT!! Og kig så lige over på stuehuset og se, DET ER OGSÅ NYT!

 

Hvad 1. salen på stuehuset angår ja, så må vi vente og se om, der findes midler til at udnytte overetagen, vi krydser fingrene.

 

Hvis man går lidt længere og op til stævnestalden, er hele sydsiden blevet renoveret med nye plader og snart nye døre. Projektet med dræn langs stalden og græsplæne med træer er anlagt og færdiggjort. Yderligere er loftet nu tømt over stalden, hvilket forhåbentligt vil gøre livet vanskeligere for rotterne.

 

Det næste projekt som virkelig presser på er barriereren i hal A. Den er færdig, og vi skal finde en måde til at få den skiftet uden de store omkostninger, som sædvanligt var jeg lige ved at sige, også blev det sagt. Udfordringen er altid, at lige meget hvad vi rører ved, så er det dyrt. Vores bygninger er gamle og heste er hårde ved inventaret, det er bare omkostningstungt. Vi skal søge og finde midler hele tiden. Det er faktisk meget det vi laver i bestyrelsen.

 

Og så skal vi lave stævner

 

Og det gør vi så, henholdsvis den 22.-23. maj holder vi indendørs springstævne og den 29.-30. maj B-stævne i dressur. Derfor laver vi en arbejdsdag lørdag den 1. maj kl. 9.30 til 16.30 og håber der er nogen der har tid og lyst til at arbejde nogle timer.

 

Hvorfor blev vores tradition med Aalborg Dressage Event ikke til noget i år?

Mod eller rent ud sagt mangel på samme. Som de fleste ved, ligger der et kæmpe frivilligt arbejde bag sådan et arrangement. Og selv om det er det fedeste, når vi sparker dørene op til den fest, så er det med lettere bekymring og nervøsitet hver gang. Og denne gang med en ubekendt faktor, som ingen ville kunne tage højde for udfaldet af, så derfor vi håber at 2022 bliver året, hvor vi kan genoptage den begivenhed det er at lave sådan et stævne.

Men lad os kaste os ud i det vi kan, og håbe der ikke bliver sat en stopper for de sportslige udfordringer, for vi trænger!

 

Hvem kommer og hvem går?

 

Silje Wallin kommer her til juli, når hun har holdt lidt ferie efter at have afsluttet sin skolegang. Hvem er Silje? Det er den søde og dygtige norske pige, der afløste Chris i hans sommerferie sidste år, og det gør hun igen, men bliver et helt år og skal lave lidt af hvert.

 

De fleste har nok også mødt Daniel, der er startet i flexjob i ca. 15 timer om ugen.

 

Kristina tager på skoleophold i 4 uger fra den 10. maj og siden eksamen, så der kommer Jacqueline og AK til at tage over til hun er tilbage.

 

Lige om lidt skal AK også til eksamen, og så er hun simpelthen uddannet berider. Det bliver spændende at se hvad hun finder på.

 

Hvad byder fremtiden på?

 

Vi har fået indkøbt det tidtagningsanlæg til de kommende springstævner for sponsoratet på de 100.000 kr. fra Dansk Idrætsforbund. Yderligere indkøber vi spring for det overskydende, og da jeg kontaktede Jesper Bæk fra vores foder firma KRAFT for at spørge ham, og de ikke vil købe noget af et spring med deres navn på, så svarede han: "Jeg har lige bestilt et til jer." Dejligt! Så vi arbejder videre på at finde sponsorer til de næste spring, nu vi er i gang.

 

Generalforsamlingen der kom til at befinde sig i en nedlukningsperiode, og siden presset af forsamlingsforbud, og stadig er det er udsat. Umiddelbart vil det stadig være en udfordring på nuværende tidspunkt, at sidde så mange sammen som en generalforsamling fordre. Så hvis ikke før så håber vi på at afholde generalforsamlingen i august, hvor tingene forhåbentlig er mere normaliseret, og vi kan være en større forsamling.

 

Regnskabet vil blive gennemgået som vanligt, men resultatet af året blev et lille + på 74.000 kr. mod 100.000 kr. i minus året før. Marianne Thomsen har valgt at træde ud bestyrelsen, så hendes plads vil være vakant i sponsorudvalget indtil generalforsamlingen. Marianne har gjort en kæmpe indsats for rottebekæmpelse på hele Finstrupgaard, hvilket har været lidt af en opgave og fortsat er en udfordring.

 

Selv om man har en følelse af, at nu er vi i gang, må jeg lige minde om, vi fortsat skal bruge mundbind i stalden, og man må kun være 10 samlet inde i stalden. Derfor er det stadig en klar opfordring til forældre til børn, der skal til ridning; tag plads i cafeteriaet over hal B, når jeres børn rider.

 

Håber alle kommer tilbage i sadlen, og vi kan tage hul på nogle sportslige aktiviteter igen.

 

Mange forårs hilsner

Lone Hecter, formand (lidt endnu)

< Tilbage