< Tilbage

Ny håndtering af manglende betalinger02-09-2017 - 10:06

 

Der anvendes i dag en del tid med håndtering af manuel fakturering og ikke mindst opfølgning på manglende betaling. Derfor udarbejdes der nye betalingsprocedurer fra d 1 oktober 2017 og det er ikke muligt at deltage i undervisningen, hvis regningen ikke er betalt.

 

 

Fra 1 oktober pålægges hver faktura et gebyr på 35 kr. Ønsker man at undgå faktureringsgebyr kan betalingen overgå til klubmodul og automatisk betaling via betalingskort.

Indgår betalingen ikke til tiden pålægges der et rykkergebyr på 100 kr. 30 dage fra faktureringsdato, hvor man også får en varsel om, at man mister sin plads på undervisningsholdet, hvis ikke betalingen indgår.

Betales regningen fortsat ikke pålægge der et rykkergebyr på 200 kr. efter 60 dage fra faktureringsdato. Betales beløbet ikke inden næstkommende 1. i måneden kan man ikke deltage og mister automatisk sin plads på holdet. Dette gælder alle hold, både spring-, dressur- og elevhold.

Vi håber alle viser forståelse for vigtigheden af, at få betalt regningen til tiden, da det er vigtigt for klubbens evne til at betale regninger og sikre en sund og sikker drift.

 

< Tilbage