< Tilbage

Mød vores nye staldmand Lars Lind Thomsen06-06-2018 - 15:51

Du kan glæde dig meget til at møde Lars Lind Thomsen. Han er dygtig, sød, smilende og et fantastisk menneske. Lars præsenterer her sig selv. 

Mit navn er Lars Lind Thomsen og jeg er 53 år.

Jeg bor i Tørring mellem Randers og Hadsund med min kone , Anne. Jeg har 3 børn og 5 børnebørn.

Jeg er udlært maskinsnedker i 1986, men har ikke arbejdet direkte i træindustrien, da jeg umiddelbart efter min svendeprøve og aftjente værnepligt fik job som leder af den kommunale beskæftigelse i Nørhald Kommune. Da denne lukkede ned, var jeg en kort periode ansat som pedel på den lokale skole og derefter i en tilsvarende lederstilling i Mariager Kommune.

I 2000 skiftede jeg til CCnatur, som på daværende tidspunkt var et af de første firmaer, der lavede naturlegepladser rundt i hele landet. Desværre gik firmaet konkurs i 2010, og jeg har siden arbejdet på Nordfab, der producerer alt indenfor ventilation.

I min fritid har jeg igennem årerne arbejdet som spejderleder og var i 10 år leder i den lokale ungdomsklub.

Jeg har i ca 25 år avlet sportsponyer og har i flere omgange siddet i bestyrelsen i DSP – Dansk Sports Ponyavl, hvor jeg specielt har været ansvarlig for den praktiske afvikling af vores forskellige kåringer og andre arrangementer. Helt tilbage fra Søren Valentins tid på Finstrupgaard, hvor DSP havde nogle af de første stationsafprøvninger af vores hingste.

Jeg er også altid at finde på Landsskuet i Herning, hvor jeg er racerepræsentant for DSP.

Det siges om mig, at jeg er en glad og udadvendt person, og jeg kan rigtigt godt lide at arbejde sammen med alle typer mennesker.

Jeg glæder mig til at starte på Finstrupgaard og til samarbejdet med jer alle! 

< Tilbage