< Tilbage

Jannie skal til DM på Broholm06-06-2018 - 09:45

SAO’s dygtige rytter Jannie Jørgensen, der er i B-truppen til landsholdet, skal i denne weekend starte DM i paradressur grad V.

I 2012 fik Jannie konstateret sclerose, og i 2015 blev hun testet som pararytter og har siden startet stævner m. hjælpemidler. Og siden det er er gået rigtigt stærkt for Jannie. 

 

I februar var hun til talentsamling i Vejle Rideklub hos landstræner Astrid Gemal, som syntes kunne godt se os som en del af A-truppen på sigt. Derfor er Jannie Jørgensen og hendes hest Calypso nu en del af B-truppen så landstræneren kan følge det talentfulde par. I B-truppen har vi fået berider Jeanette Larsen som holder til på Broholm, til at hjælpe og følge os. Jannies drøm er at komme ind over A-holdet og prøve nogle mindre international stævner. Og det skal da nok lykkes! Næste træningssamling for B-truppen er 23.-24. juni på Broholm.  


Jannie og Calypso rider MB klasser med placering og de arbejder hårdt på at blive så stabile som muligt.
I 2017 var Jannie første gang til DM på Broholm det var en fantastik oplevelse. I dag tager parret afsted igen og vi alle fra SAO ønsker Jannie og Calypso et flot DM.

 

Vi hepper på jer!

< Tilbage