< Tilbage

Nyt fra bestyrelsen i SAO24-05-2018 - 10:08

Læs om: 

  • Hjælperfest d. 29. juni
  • Gratis foldordning med wrap
  • Vi åbner igen 1. juni
  • Nyt om beriderelever 
  • Kontrollér din ulykkesforsikring 

Glæd dig! Hjælperfest d. 29. juni

Sammen skal vi have en rigtig hyggelig sommerfest for alle hjælpere. Vi vil gerne sige mange tak for alle de timer, du har brugt på at være med til at skabe nogle fantastiske stævner på SAO. Dét skal fejres! Samtidig kan vi lære mange nye ansigter endnu bedre at kende. Vi glæder os derfor til at se dig d. 29/6 kl. 18:30 i SAO. Tilmelding til hjælperfest hos Karina Mortensen (22 98 03 58) eller Louise Østgaard Larsen (26 81 08 33) inden 19/6.

 

Gratis foldordning og wrap
For alle opstaldere på Finstrupgaard er der igen i år gratis foldordning og wrap uddeling i juli måned. Så kan din hest hygge sig på foldene og nyde sommeren, mens den gumler dejlig wrap.

 

Vi åbner igen fra 1. juni
Smittefaren for den farlige type hesteherpes er nu under kontrol. Derfor åbner vi op igen både på Annebergvej og Finstrupgaard. Det betyder, at opstaldere igen kan tage til stævner, og at udefrakommende igen kan komme på SAO’s faciliteter. Udefrakommende kommende ryttere har fået tilbagebetalt deres ridehuskort etc. for maj måned. Tak for forståelsen og for den fælles indsats for at bremse den farlige virus.

 

Beridereleverne underviser på torsdagshold
Fra august er det beriderleverne, der underviser på torsdagsholdene. Vi kan også snart løfte sløret for, hvem vores nye beriderelev er. Dygtige Rebecca Jespersen er snart færdiguddannet og skal derfor videre med sin karriere.

 

Kontrollér din ulykkesforsikring

Servicemeddelelse: SAO vægter sikkerheden højt. Der sker ca. 8.000 rideulykker om året i Danmark. Det er dit eget ansvar at have en ulykkesforsikring, der dækker dig i fritiden og altså når du er på et af SAO’s ridecentre. Vi vil gerne opfordre alle medlemmer til at kontrollere jeres fritidsulykkesforsikring. Det er nemlig ikke alle selskaber, der automatisk dækker ulykker ved ridning og heste. Ved nogle selskaber skal der en ekstra dækning til, da ridning hos nogle selskaber er kategoriseret som ’farlig- eller ekstremsport’.  

< Tilbage