< Tilbage

Hverdag igen, opstart på undervisning og velkommen til en ny elev!08-08-2021 - 18:52

Så er vi i gang, eller i hvert fald så er vi i gang på mandag den 9. august, hvor elevhestene stille og roligt skal i form sammen med alle andre, der har holdt sommerferie. 

Springrytterne tog lidt forskud på glæderne og gik i gang allerede mandag, mens elevskolen følger skolernes sommerferie som tidligere nævnt.

 

Heldigvis har vores beriderelever holdt forskudt ferie af hinanden, så i år har vi haft en dejlig ukompliceret og glidendende overgang, og alle har fået afviklet deres sommerferie. Også takket være Silje, der har afløst Chris, som jo også skal have sommerferie fra ud-/ind-lukningsarbejdet.


Velkommen til vores nye elev Sophia

Vi er stadig 2 færre ansatte i stalden, da Jacqueline har ferie en uge mere. På mandag starter vores nye beriderelev Sophia Elise Østergaard, som før hun kommer til os, har været 1 år i stalden hos Kristian Skovridder. For den kvikke læser har man så nu gættet, at vi får en elev med noget springerfaring. Vi glæder os rigtig meget til at byde Sophia velkommen. Senere bringer vi et lille portræt af hende. Dog kan jeg allerede nu sige, at Sophias far har rødder i Sportsrideklubben Aalborg, han hedder nemlig Ulrik Østergaard og var springrytter i klubben i Søren Vallentins tid.

 

Masser af stævner på SAO den kommende tid
Vi har haft en lang og meget inaktiv periode hvad angår stævner og større begivenheder, men denne her weekend havde vi et DSP arrangement, og i den kommende tid kommer der andre boller på suppen. Nu går det løs! 

 

Vi lægger ud med et c-stævne med individuelt mesterskab for heste og pony den 20/08-2021.

Næste dressurstævne falder den 17/09- 2021 og endeligt springstævne den 15710-2021. Så næste skridt er, at vi skal til at spidse blyanten igen og komme tilbage i form. Stævneudvalget er i gang, så vi kan få skabt rammerne for de gode stævner klubben er kendt for at holde.

 

Nu vi er ved rammer, så skrider tingene stille og roligt frem med barrieren i hal A, og seneste nyt på den front er at vi har søgt og fået bevilget 25.000 kr. fra DIF og DGI’s genstartspulje og arbejdet udføres jo som bekendt af vores kasserer og Lasse i skøn forening.

 

Generalforsamling
Så er det lykkedes os at få sol og måne i ascendant, og få alle samlet og på plads til generalforsamling. Vi tænker at afholde generalforsamling den 15. sep. 2021. Den officielle indkaldelse følger til den ifølge vedtægterne bestemte tid. 

 

Nu skal vi i gang igen og have alting på plads i de vante rammer, og forhåbentligt vil der være lidt status quo i vores hverdag, så vi ikke skal ændre på alting igen med kort varsel.

 

Nyd sensommeren på de dejlige udendørs baner.

 

August hilsen Lone Hecter

Formand

 

 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage