Velkommen til Aalborg

Aalborg er kendt som en festlig by, der summer af aktivitet året rundt. Byen byder på et væld af oplevelser, og har arrangementer og aktiviteter for alle i familien.

Når I skal på tur, kan I blive underholdt og udfordret, alt imens I har det sjovt sammen. Tag en tur i Aalborg Zoo, kom på en historisk rejse tilbage til vikingetiden og middelalderen eller oplev moderne kunst, arkitektur og design i verdensklasse.

Gå også på opdagelse i Aalborgs fine, smalle og brostensbelagte gader med idylliske gamle huse, og nyd en lækker kaffe eller en kold øl på en af byens mange hyggelige caféer.

Havnefronten i Aalborg har de seneste år gennemgået en større renovering. Nu kan du opleve arkitektur i verdensklasse, spændende restauranter og ægte hyggelig storbystemning. Alt direkte ved Limfjorden – og kun få minutters gang fra byens gågader, hvor man finder både stormagasiner og små forretninger.

Gastronomiske oplevelser
I Aalborg er der restauranter for enhver smag, uanset om du vil prøve det moderne danske køkken, det asiatiske køkken eller fransk cuisine.

Går du en tur i byen, vil du finde et stort udvalg af restauranter, hvor du kan nyde god mad. Trænger du til at nyde en god kop kaffe, byder Aalborgs mange caféer dig indenfor til et velfortjent hvil. Restauranterne langs havnefronten byder, foruden god mad, også på en smuk udsigt over Limfjorden.

Når du er i Aalborg, skal du selvfølgelig også gå en tur gennem Jomfru Ane Gade. Gaden har en hyggelig og sjov atmosfære. Her mødes alle aldre for enten at nyde et godt måltid mad, drikke cocktails, danse hele natten eller bare nyde en forfriskning, når sommeren byder på udendørs servering i solen.

Der findes restauranter og caféer for enhver i ethvert prisleje, så kom og smag på byen!

Sov godt
De fleste hoteller ligger i Aalborgs hyggelige bymidte. Den unikke placering gør, at de fleste hoteller har udsigt til enten parker, centrum eller Limfjorden.

Hotellerne ligger med deres centrale placering kun få minutters gang fra banegården og busterminalen, og er derfor lette at komme til for rejsende.

Desuden ligger de fleste hoteller i gåafstand til gågader, caféer, restauranter, parker og Jomfru Ane Gade. Du er derfor aldrig langt fra din næste oplevelse!

Der er et stort udvalg af forskellige hoteller i forskellige prislejer – så uanset hvilket budget du har, er der rig mulighed for at finde et hotel, der passer til netop dine behov.

Kom let omkring
Aalborg er en lettilgængelig by, både når det drejer sig om at komme til byen og rundt i byen.

Fra Lufthavnen til Aalborg centrum er der mindre end 15 minutters kørsel i bil. Vælger du i stedet bus eller tog, kan du stå af på busterminalen eller banegården i byens absolutte centrum. Herfra er der få minutters gang til de fleste hoteller. Og uanset hvor du kommer fra i Danmark, fører motorvejsnettet dig lige til Aalborg.

Fra busterminalen og banegården kører der flere gange i timen busser og tog, hvilket giver dig de bedste muligheder for at komme rundt i byen.

Læs mere om Aalborg, restauranter, oplevelser, byens hoteller og transportmuligheder på www.visitaalborg.dk.